x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD la un spital din București după operația la inimă efectuată la Cluj

Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD la un spital din București după operația la inimă efectuată la Cluj

de Redacția Jurnalul    |    07 Mai 2024   •   21:07
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD la un spital din București după operația la inimă efectuată la Cluj
Sursa foto: facebook Florin Piersic

Florin Piersic, marele actor român, va fi transferat cu avionul SMURD la un spital din București în urma unei operații la inimă efectuate de medicii de la prestigiosul Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

Deși inițial medicii clujeni au anunțat că starea sa este stabilă după intervenția chirurgicală pentru extragerea sondelor de stimulare și îndepărtarea stimulatorului cardiac, s-a luat decizia de a-l transfera la Institutul Matei Balș din București.

Conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN, familia actorului a optat pentru transferul acestuia marți seara, în capitală, pentru a continua tratamentul cu antibiotice și pentru proteza de la picior.

Florin Piersic va fi preluat de pe Aeroportul Cluj-Napoca în jurul orei 20:30 de avionul SMURD și va fi adus la Aeroportul Băneasa din București, de unde va fi transferat cu o ambulanță la spital, urmând să fie internat în secția de Terapie Intensivă.

×